PROJECTES DEL 2N TRIMESTRE

Durant aquest segon trimestre a l’escola realitzem diferents activitats. Una d’elles és l’Apadrinament Lector, una iniciativa que ja fa cursos que duem a terme i que funciona molt bé. Els alumnes de cicle superior exerceixen de tutors/es de lectura dels nens i nenes de cicle inicial. D’aquesta manera es contribueix a millorar la lectura dels alumnes.

Una altra de les activitats que hem iniciat és la dels dictats. A l’àrea de llengua catalana treballem diferents normes ortogràfiques, les revisem a classe conjuntament i fem dictats per tal d’assolir-les.

Hem començat també, el projecte interdisciplinar, que enguany tracta sobre el tema dels Jocs Olímpics. Durant una hora a la setmana, tots els alumnes treballem aspectes relacionats amb la temàtica.

Per últim, aquest any com a novetat ens hem iniciat en un nou projecte de tutoria en petits grups de tres alumnes. Es tracta del projecte “Escolta’m” i enguany el realitzen els alumnes de 1r i 3r curs. Per tal de poder dur a terme aquest projecte hem habilitat un espai de l’escola i l’hem fet ben acollidor perquè els nostres alumnes es sentin com a casa.

Mireu que bonic ha quedat!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en ÚLTIMES NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.