Visita de les autoritats del Departament d’Ensenyament a l’escola

El passat dijous dia 3 d’octubre a la tarda ens van venir a visitar el Sr. Miquel Àngel Cullerés, director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida,  el Sr. Xavier Eroles, adjunt del director dels Serveis Territorials de Lleida, i el Sr. Joan Valldaura, Inspector d’Ensenyament de la nostra escola.

L’objectiu de la visita va ser conèixer la nostra escola, com ens organitzem i funcionem. Van donar una volta per totes les classes per saludar alumnes i mestres i els nens i nenes de 6è els van llegir el següent discurs:

“Benvolguts Sr. Miquel Àngel Cullerés, Sr. Xavier Eroles i Sr. Joan Valldaura,

amb aquestes línies voldríem agrair en nom de tota la Comunitat Educativa el seu interès per la nostra escola, la seva col·laboració, compromís i comprensió envers tots nosaltres, la qual cosa ens ajudarà a seguir endavant en aquests moments tan difícils.

Nosaltres, que l’any que ve anirem a l’institut, sabem la importància que té ser bons estudiants. Els nostres mestres ens ajuden a aconseguir-ho i ens formen acadèmicament i també personalment, perquè el dia de demà siguem uns bons ciutadans/es i tinguem un bon present i futur.

La vostra visita ens ajuda a comprendre que, darrere de tot l’equip de mestres, també hi ha un grup de persones que treballen al Departament d’Ensenyament i que fan possible la nostra formació. Per això, els volem tornar a donar les gràcies per acollir-nos i representar-nos a tots.

Rebeu, en nom de tots els alumnes, mestres, pares i mares i personal que treballa a la nostra escola una salutació molt cordial. Esperem que us hagi agradat la visita i torneu sempre que vulgueu.”

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en ÚLTIMES NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.