DISFRUITA-LA

El dia 26 de setembre Unió de Pagesos va organitzar un macrotast de fruita en el que van participar  prop de 4.000 nens i nenes d’educació primària, d’entre 5 i 12 anys.
El macrotast, que porta el nom de Disfruita-la en gran, va tenir lloc  al Pavelló Barris Nord de Lleida.
El grup d’animació La Cremallera, va crear un ambient divertit per explicar que tots els nens i nenes han de gaudir menjant fruita.
Ens van donar una carmanyola amb forma de poma amb una fruita de temporada a dins. L’objectiu és que la carmanyola sigui reutilitzada posteriorment pels infants per portar fruita a l’escola i d’aquesta manera donar continuïtat a l’actuació implicant a les famílies amb la responsabilitat de proporcionar-los fruita. Tot l’acte va comptar amb el suport de tot el sector de la fruita dolça de Lleida i administracions per tal de promocionar la zona com a gran productora.
La campanya Disfruita-la va començar l’any 2005 i des de llavors hi han participat més de 20.000 escolars de tot Catalunya. La iniciativa té com a objectiu promoure el consum de fruita dolça entre els infants, ja que segons diversos estudis està experimentant un descens. La campanya es basa en una metodologia molt pràctica, tastos que ensenyen que menjar fruita, a més de sa, és divertit.
 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en ÚLTIMES NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.